Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Urbex fotografie Landschaftspark Duisburg

31 oktober 2020 - 13:00 - 23:00

€105

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het Landschaftspark Duisburg-Nord is een openbaar park. Van 1902 tot 1985 was het een hoogovencomplex. In het park kun je duiken in een oude gastank, sportklimmen in een fabriekshal en er zijn regelmatig evenementen. Het park is niet alleen voor sportievelingen een paradijs, maar ook een niet te missen must voor beginnende en gevorderde Urbexfotografen. Vanuit de top van hoogoven 5 krijg je een prachtig overzicht over het terrein waar je de gelegenheid hebt om karakteristieke overzichtsfoto’s kunt maken van de imposante industriële gebouwen. Tijdens de beklimming en afdaling kun je prachtige details fotograferen.

Omdat het park ’s avonds prachtig verlicht wordt, ga je ook ’s avonds fotograferen. Je hebt dan gelegenheid om lange tijdopnamen te maken, wat bijzondere foto’s oplevert.

Wij zorgen voor vervoer en we vertrekken om 12.00 uur vanaf het Leerpark in Dordrecht. Daar komen we om ca. 22.30 uur weer aan, zodat je in totaal 4 uur de tijd hebt om de mooiste foto’s te maken.

Deze fototocht kost €105 per persoon. Dit bedrag is inclusief reis, koffie/thee onderweg. Begeleiding door vakfotograaf Rob van der Pas en Co Bliekendaal.  Gegevens

  Datum:
  31 oktober 2020
  Tijd:
  13:00 - 23:00
  Kosten:
  €105
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:

  Organisator

  Top Fotoreizen
  Telefoon:
  06 437 26 265
  E-mail:
  info@topfotoreizen.nl
  Site:
  //www.topfotoreizen.nl

  Locatie

  leerpark, dordrecht
  Leerparkpromenade 100
  Dordrecht, 3312kw Nederland
  + Google Maps
  Site:
  Www.topfotoreizen.nl