Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Urbex fotografie Landschaftspark Duisburg

19 maart 2022 - 13:00 - 23:00

€95

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Urbex fotografie Lanfschaftspark Duisburg
95,00
5 beschikbaar

Het Landschaftspark Duisburg-Nord is een openbaar park. Van 1902 tot 1985 was het een hoogovencomplex. In het park kun je duiken in een oude gastank, sportklimmen in een fabriekshal en er zijn regelmatig evenementen. Het park is niet alleen voor sportievelingen een paradijs, maar ook een niet te missen must voor beginnende en gevorderde Urbexfotografen. Vanuit de top van hoogoven 5 krijg je een prachtig overzicht over het terrein waar je de gelegenheid hebt om karakteristieke overzichtsfoto’s kunt maken van de imposante industriële gebouwen. Tijdens de beklimming en afdaling kun je prachtige details fotograferen.

Omdat het park ’s avonds prachtig verlicht wordt, ga je ook ’s avonds fotograferen. Je hebt dan gelegenheid om lange tijdopnamen te maken, wat bijzondere foto’s oplevert.

In verband met coronaregels is de tocht op basis vanceigen vervoer, al kun je wel met elkaar carpoolen. We ontmoeten elkaar om 15.00 uur in Duisburg en vertrekken daar weer om 20.00 uur. zodat je in totaal 5 uur de tijd hebt om de mooiste foto’s te maken.

Deze fototocht kost €95 per persoon. Dit bedrag is op basis van eigen vervoer.  Gegevens

  Datum:
  19 maart 2022
  Tijd:
  13:00 - 23:00
  Kosten:
  €95
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:

  Organisator

  Top Fotoreizen
  Telefoon:
  06 437 26 265
  E-mail:
  info@topfotoreizen.nl
  View Organisator Website

  Locatie

  leerpark, dordrecht
  Leerparkpromenade 100
  Dordrecht, 3312kw Nederland
  + Google Maps
  View Locatie Website