Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Urbex fotografie België

18 juni - 09:30 - 23:00

€105,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Urbex fotografie is een vak apart! Maar wij weten: fotograferen op verlaten locaties en in vervallen gebouwen is spannend en het levert vaak prachtige foto’s op. Top Fotoreizen neemt je mee naar België.
In de buurt van Luik hebben we twee mooie locaties gevonden, waar je als beginnend of gevorderde urbexfotograaf deze vorm van fotografie prima kunt beoefenen.
Een van de locaties is een oude kazerne. Het is een groot complex met gangen, trappen en allerlei mooie doorkijkjes. De andere locatie is een verlaten station. De wachtruimte en de loketten zijn nog net te herkennen, net als de technische ruimtes en het spoor. Je ontvangt een handout met tips. Natuurlijk beantwoorden Rob en Co je vragen en geven gevraagd en ongevraagd tips en tricks.

Wij verzamelen om 08:30 uur op het Leerpark in Dordrecht. Je vertrekt met eigen auto en ontvangt een routebeschrijving naar de locaties. Om ca. 22.30 uur zijn we weer in Dordrecht.

Deze fototocht met voor- en nabespreking kost €105 per per persoon. Dit is op basis van eigen vervoer. De Begeleiding is door vakfotograaf Rob van der Pas en Co Bliekendaal.  Gegevens

  Datum:
  18 juni
  Tijd:
  09:30 - 23:00
  Kosten:
  €105,00
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:

  Organisator

  Top Fotoreizen
  Telefoon:
  06 437 26 265
  E-mail:
  info@topfotoreizen.nl
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  leerpark, dordrecht
  Leerparkpromenade 100
  Dordrecht, 3312kw Nederland
  + Google Maps
  Bekijk de site van Locatie