Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tromso noordlicht reis 2

7 januari - 08:00 - 11 maart - 17:00

€1.770,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegarandeerd prachtige foto’s, dat kan hier niet anders. Ga jij deze winter met ons mee op jacht naar het noorderlicht?
Het noorderlicht is een bijzonder natuurverschijnsel dat je zelfs heel af en toe in Nederland kunt zien. Hoe noorderlijker je reist, des te groter is de kans dat je het verschijnsel daadwerkelijk meemaakt.

Er zijn vier factoren van belang die helpen om het noorderlicht te zien: het moet nacht zijn, je moet heel noordelijk zijn, er moet zonactiviteit zijn en het moet onbewolkt zijn. Het op 70 graden noorderbreedte liggende Tromsø, geeft ons een goede kans op het fotograferen van het noorderlicht. Tromsø ligt ongeveer 350 kilometer boven de Poolcirkel, en is de grootste stad in het noorden van Noorwegen.
Meegaan met Top Fotoreizen betekent dat je kiest voor het reizen met een kleine groep, in dit geval maximaal 8 personen. Dus: er is veel aandacht voor jou en jouw vragen. Het (beter) leren fotograferen staat bij ons voorop! Je medereizigers zijn net als jij gek van fotografie en die gemeenschappelijke deler staat garant voor veel fotoplezier! We vliegen vanaf Amsterdam en eenmaal in Tromsø gaan we 4 nachten op jacht naar het noorderlicht! Maar natuurlijk zit je overdag ook niet stil. Top Fotoreizen heeft een prachtige fotoreis uitgestippeld: wat denk je bijvoorbeeld van een rendierenkamp met Sami’s, de prachtige fjordenkusten met schilderachtige dorpen en natuurlijk vergeten we de mooie stad Tromsø niet. Deze 5 daagse unieke fotoreis bieden we je aan vanaf € 1485 per persoon (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer) in hotel Enter Amelie of gelijkwaardig. Dit is inclusief hotel met ontbijt, de Sami-excursie, vervoer ter plaatse en natuurlijk de professionele begeleiding van Co en Rob. Liever een 1-persoonskamer? Dan bedragen de kosten vanaf € 1770 per persoon. Daarboven komen nog de kosten van je vlucht (ca €400) en je lunches en maaltijden (ca €200)
Bij deze reis organiseren we een voor- én nabespreking. Zowel de voor- als de nabespreking zal in Dordrecht plaatsvinden. Tijdens de voorbespreking maak je kennis met je medereizigers en geven we je tips en tricks zodat je goed voorbereid aan de trip begint. Tijdens de nabespreking bespreken én beoordelen we jouw selectie van mooiste foto’s.

Content gaat hier
 

Gegevens

Begin:
7 januari - 08:00
Einde:
11 maart - 17:00
Kosten:
€1.770,00

Organisator

Top Fotoreizen
Telefoon:
06 437 26 265
E-mail:
info@topfotoreizen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Schiphol