Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Urbex fotografie België

26 september 2020 - 09:30 - 23:00

€105

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Een van de meest adrenaline opwekkende en spannende vormen van fotografie is Urban Exploring, ook wel Urbex fotografie genoemd.
In de fotografie wordt deze term gebruikt voor het bezoeken en fotograferen van verlaten gebouwen en niet openbaar toegankelijke locaties. Meestal gaat het om oude fabrieken. Maar ook oude ziekenhuizen, kantoorgebouwen en kastelen zijn geliefde objecten om te fotograferen.

In België, in de buurt van Luik hebben we twee mooie locaties gevonden waar je je als beginnend of gevorderde urbexfotograaf je kunt uitleven met deze vorm van fotografie.

Wij verzamelen om 08:30 uur op het Leerpark in Dordrecht. Je vertrekt met eigen auto en ontvangt een routebeschrijving naar de locaties. Om ca. 22.30 uur zijn we weer in Dordrecht. Je hebt totaal 4 uur de tijd hebt om de mooiste foto’s te maken.

De altijd spannende fotobespreking is op donderdagavond 1 oktober in Dordrecht. Deze fototocht met voor- en nabespreking kost €105 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee onderweg. Begeleiding door vakfotograaf Rob van der Pas.  Gegevens

  Datum:
  26 september 2020
  Tijd:
  09:30 - 23:00
  Kosten:
  €105
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:

  Organisator

  Top Fotoreizen
  Telefoon:
  06 437 26 265
  E-mail:
  info@topfotoreizen.nl
  Site:
  //www.topfotoreizen.nl

  Locatie

  leerpark, dordrecht
  Leerparkpromenade 100
  Dordrecht, 3312kw Nederland
  + Google Maps
  Site:
  Www.topfotoreizen.nl