Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Maasvlakte avondfotografie

23 oktober 2020 - 18:45 - 22:30

€60,00

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Nachtfotografie op de Maasvlakte is erg bijzonder: enorme schepen worden volautomatisch gelost in een bijzondere omgeving. Overal zijn natriumlampen, rookpluimen en fel verlichte schepen om je heen. Daarom is het lastig om een keuze te maken voor je onderwerp. Less is more is zeker van toepassing in dit industriële gebied.

Gelukkig hebben Co en Rob al wat voorwerk voor je verricht en drie mooie locaties uitgezocht. Je start op het parkeerterrein van Futureland. Vandaar gaan we naar de Zandwacht. Dit is een zeer fotogeniek kunstwerk van 40 bij 20 meter en 12 meter hoog, dat de totstandkoming van de Maasvlakte symboliseert.
Daarna fotografeer je vanaf een afstand het lossen van een containerschip aan de APM- terminal. Met op de achtergrond de energiecentrale Maasvlakte Powerplant 3.
Uiteindelijk gaan we naar onze derde en laatste positie. Je staat nu dichtbij de imposante APM-terminal en dit geeft je de gelegenheid om de steeds beweeglijke automatische kranen te fotograferen. Probeer hier maar eens een dynamische foto te maken!
Tip: zorg voor  een goed statief met afstandsontspanner en een zaklamp. Neem zowel een groothoek als teleobjectief mee.

We verzamelen om 17:45 op het parkeerterrein van Futureland. Van daaruit vertrekken we gezamenlijk naar onze eerste locatie. We zijn rond 21.30 uur weer terug bij het parkeerterrein.  Gegevens

  Datum:
  23 oktober 2020
  Tijd:
  18:45 - 22:30
  Kosten:
  €60,00
  Evenement Categorie:
  Evenement Tags:
  ,

  Organisator

  Top Fotoreizen
  Telefoon:
  06 437 26 265
  E-mail:
  info@topfotoreizen.nl
  Bekijk de site van Organisator

  Locatie

  Futureland, parkeerterrein
  Europaweg 902, Havennummer 8360 Maasvlakte
  Rotterdam, 3199 LC Nederland
  + Google Maps