Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Urbex fotografie Landschaftspark Duisburg

15 september - 14:00 - 22:30

€105

Het Landschaftspark Duisburg-Nord is een openbaar park. Van 1902 tot 1985 was het een hoogovencomplex. In het park kun je duiken in een oude gastank, sportklimmen in een fabriekshal en er zijn regelmatig evenementen. Het park is niet alleen voor sportievelingen een paradijs, maar ook een niet te missen must voor beginnende en gevorderde Urbexfotografen. Vanuit de top van hoogoven 5 krijg je een prachtig overzicht over het terrein waar je de gelegenheid hebt om karakteristieke overzichtsfoto’s kunt maken van de imposante industriële gebouwen. Tijdens de beklimming en afdaling kun je prachtige details fotograferen.

Omdat het park ’s avonds prachtig verlicht wordt, ga je ook ’s avonds fotograferen. Je hebt dan gelegenheid om lange tijdopnamen te maken, wat bijzondere foto’s oplevert.

Wij zorgen voor vervoer en we vertrekken om 14.00 uur vanaf het Leerpark in Dordrecht. Daar komen we om ca. 22.30 uur weer aan, zodat je in totaal 4 uur de tijd hebt om de mooiste foto’s te maken.

De altijd spannende fotobespreking is op woensdagavond 18 september in Dordrecht. Deze fototocht met voor- en nabespreking kost €105 per persoon. Dit bedrag is inclusief reis, koffie/thee onderweg. Begeleiding door vakfotograaf Rob van der Pas en Co Bliekendaal.

Gegevens

Datum:
15 september
Tijd:
14:00 - 22:30
Kosten:
€105
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Top Fotoreizen
Telefoon:
06 437 26 265
E-mail:
info@topfotoreizen.nl
Website:
https://www.topfotoreizen.nl

Locatie

Da Vinci, Dordrecht
Leerparkpromenade
Dordrecht, 3312 KW
+ Google Maps

Tickets

7 beschikbaar
Urbex fotografie Lanfschaftspark Duisburg105,00