Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maasvlakte avondfotografie

25 september - 19:00

€50

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Maasvlakte avondfotografie
50,00

Nachtfotografie op de Maasvlakte is erg bijzonder: enorme schepen worden volautomatisch gelost in een bijzondere omgeving. Overal zijn natriumlampen, rookpluimen en fel verlichte schepen om je heen. Daarom is het lastig om een keuze te maken voor je onderwerp. Less is more is zeker van toepassing in dit industriële gebied.

Gelukkig hebben Co en Rob al wat voorwerk voor je verricht en drie mooie locaties uitgezocht. Je start om 19.30 uur op het parkeerterrein van Futureland. Vandaar gaan we naar de Zandwacht. Dit is een zeer fotogeniek kunstwerk van 40 bij 20 meter en 12 meter hoog, dat de totstandkoming van de Maasvlakte symboliseert.
Daarna fotografeer je vanaf een afstand het lossen van een containerschip aan de APM- terminal. Met op de achtergrond de energiecentrale Maasvlakte Powerplant 3.
Uiteindelijk gaan we naar onze derde en laatste positie. Je staat nu dichtbij de imposante APM-terminal en dit geeft je de gelegenheid om de steeds beweeglijke automatische kranen te fotograferen. Probeer hier maar eens een dynamische foto te maken!
Tip: zorg voor  een goed statief met afstandsontspanner en een zaklamp. Neem zowel een groothoek als teleobjectief mee.

We verzamelen tussen 20:00 en 20:30 uur op het parkeerterrein van Futureland. Van daaruit vertrekken we gezamenlijk naar onze eerste locatie. We zijn rond 22.30 uur weer terug bij het parkeerterrein.
De nabespreking is op vrijdag 9 oktober 2019 in Dordrecht. Tijdens de nabespreking bespreken én beoordelen we jouw selectie van mooiste foto’s.

 Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
19:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Top Fotoreizen
Telefoon:
06 437 26 265
E-mail:
info@topfotoreizen.nl
Website:
https://www.topfotoreizen.nl

Locatie

Futureland, parkeerterrein