Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fotoreis Tromso noorderlicht

8 januari - 12 januari

€1350 – €1695

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Tromsø teaser

Gegarandeerd prachtige foto’s, dat kan hier niet anders. Ga jij deze winter met ons mee op jacht naar het noorderlicht?
Het noorderlicht is een bijzonder natuurverschijnsel dat je zelfs heel af en toe in Nederland kunt zien. Hoe noorderlijker je reist, des te groter is de kans dat je het verschijnsel daadwerkelijk meemaakt.

Er zijn vier factoren van belang die helpen om het noorderlicht te zien: het moet nacht zijn, je moet heel noordelijk zijn, er moet zonactiviteit zijn en het moet onbewolkt zijn. Het op 70 graden noorderbreedte liggende Tromsø, geeft ons een goede kans op het fotograferen van het noorderlicht. Tromsø ligt ongeveer 350 kilometer boven de Poolcirkel, en is de grootste stad in het noorden van Noorwegen.
Meegaan met Top Fotoreizen betekent dat je kiest voor het reizen met een kleine groep, in dit geval slechts 7 personen. Dus: er is veel aandacht voor jou en jouw vragen. Het (beter) leren fotograferen staat bij ons voorop! Je medereizigers zijn net als jij gek van fotografie en die gemeenschappelijke deler staat garant voor veel fotoplezier! We vliegen vanaf Amsterdam en eenmaal in Tromsø gaan we minimaal 3 nachten op jacht naar het noorderlicht! Maar natuurlijk zit je overdag ook niet stil. Top Fotoreizen heeft een prachtige fotoreis uitgestippeld: wat denk je bijvoorbeeld van een rendierenkamp met Sami’s, de prachtige fjordenkusten met schilderachtige dorpen en natuurlijk vergeten we de mooie stad Tromsø niet. Deze 5 daagse unieke fotoreis bieden we je aan vanaf € 1350 per persoon (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer) in hotel Scandic Grand Tromso of gelijkwaardig. Dit is inclusief vlucht met ruimbagage, hotel met ontbijt, de Sami-excursie, vervoer ter plaatse (minibus) en natuurlijk de professionele begeleiding van Co en Rob. Liever een 1-persoonskamer? Dan bedragen de kosten vanaf € 1695 per persoon.
Bij deze reis organiseren we een voor- én nabespreking. De voorbespreking vindt plaats op donderdagavond 2 januari, de nabespreking is op donderdagavond 23 januari. Zowel de voor- als de nabespreking zal in Dordrecht plaatsvinden. Tijdens de voorbespreking maak je kennis met je medereizigers en geven we je tips en tricks zodat je goed voorbereid aan de trip begint. Tijdens de nabespreking bespreken én beoordelen we jouw selectie van mooiste foto’s.Gegevens

Begin:
8 januari
Einde:
12 januari
Kosten:
€1350 – €1695
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Top Fotoreizen
Telefoon:
06 437 26 265
E-mail:
info@topfotoreizen.nl
Website:
https://www.topfotoreizen.nl

Locatie

Schiphol